Wiha 9300015

Wiha 9300015

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

Amik még érdekelhetik

Termékleírás
817658
Operátor szerszám készlet, 5 részes, Wiha 9300015 Wiha operátor készlet, 5 részes

Fõbb jellemzõk
Disszipatív, elektrosztatikus levezetésre képes szerszámok

Jellemzõk
Kivitel: ESD szerszámok, az IEC 61340-5-1-nek megfelelõen gyártva. Az elektronikus elemek számára maximális védelmet nyújtanak a levezetõképes szerszámok és csomagolások
Táska: Praktikus bõr táska (ESD képes) jól elhelyezhetõ bármely munkaköpeny zsebében. A szerszámok biztosan tárolhatók közvetlenül a munkaköpenyben. A hegyes és szabadon lévõ szerszámokat használót nem fenyegeti sérülésveszély, és a ruhája sem károsodhat.
Tartalom: Univerzális csipesz Professional ESD (ZP 01 0 14 sorozat) Wiha Precision ESD csavarhúzó: – egyenespengéjű csavarhúzó, 2,5x50 (272 sorozat) – Phillips csavarhúzó, PH0x50 (273 sorozat) SMD pántvágó olló (246 sorozat) por és piszok eltávolító ecset (246 sorozat)
Felhasználás: A legfontosabb szerszámok az automatikus beültetõgépeket az üzemben kezelõk számára.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.