Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

XMAX mobiltelefon javító szerszámkészlet, 8 részes (00008105)

890 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
xmax.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 890 Ft

Termékleírás
XMAX mobiltelefon javító szerszámkészletSzereti egyedül megoldani az eszközök meghibásodását és az ennek kapcsán felmerülő problémákat? Egy kis kézügyesség, türelem, és az XMAX mobiltelefon javító készlet segítségével mindez egyszerű feladattá válhat.
A készlet nagyban hozzájárul, hogy mindenféle külső károsodás nélkül, könnyedén szétszerelje a javítani kívánt készüléket. A csomag minden szükséges szerszámot magában foglal a mobiltelefon vagy elektronikai cikk szervizeléséhez, legyen szó LCD kijelzővel, hátlappal, előlappal, akkumulátorral vagy tisztítással kapcsolatos problémáról. A különböző, szabványméretű csavarhúzók, burkolat szétszedők, műanyag pick-ek és a tapadókorongok biztosítják a könnyű szétszerelést, ezt követően pedig már a kézügyességen és a türelmen múlik, hogy milyen gyorsan sikerül megjavítani a készülékét.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.